София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

ИМА ЛИ ПРЕДАТЕЛИ В ПАРЛАМЕНТА?

ВЪЗНИКВАТ НЯКОЛКО СПОНТАННИ, НО ЕСТЕСТВЕНИ ВЪПРОСА

8 годиниПолитика 37 Боряна Райчева

В Япония има една легенда, за 47 ронини. На 14 декември 1702 година 47 ронини (самураи без господар) отмъстили на чиновника Кира Кодзуке-но-Суке, служител в двора на шогуна Токугава Цунайоши, за смъртта на своя господар Асано Такуми-но-Ками Наганори. Асано е бил осъден да си направи сепуку за скалъпено провинение. Те се подготвяли цяла година, провели успешно наказателната си акция по отмъщението, и, съгласно закона, всички до един си направили харакири.

Легендата се разпространява като олицетворение на войнската чест, дълг към господар, командир, Отечество, и непоколебимост при изпълнение на воинските задължения.

На 14.01.2016 година обаче в София, в България, 122 народни избраници, или народни представители, положили клетва да служат на Суверена – българския народ, на Българския Данъкоплатец, извършиха не по-малко ритуално, и не по-малко истинско публично национално предателство, начело с цялата парламентарна група на ГЕРБ, цялата на ДПС, РБ, и другите по списъка, без АТАКА, АБВ, и БСП.

Натовски самолети също ще могат да пазят небето ни

Това даже чисто юридически е грубо нарушение на Конституцията, където в чл. 2 е написано, че територията на България е неприкосновена.

Територията включва земята, небето, и морската ни граница.

Възникват няколко спонтанни, но естествени въпроса.

Отправям ги към следните политици:

  • Бойко Методиев Борисов, министър председател на Република България

  • Николай Нанков Ненчев, министър на отбраната

  • Даниел Митов, министър на външните работи

  • Румяна Бъчварова, министър на вътрешните работи

  • Радан Кънев, вицепремиер

Госпожи и господа,

  1. На кого ще се подчиняват "охранителите" на небето ни:
    1. на ГлЩ на ВВС на БА;

    2. на щаба на НАТО;

    3. или на щаба на държавата-"охранител"?

А в случай на разпълзяването на регионален или възникване на междусъюзнически конфликт, кой ще "командва парада"?

 

  1. Кой плаща, и колко струва това «удоволствие»?

    1. Ако плаща България, защо България има пари да плати на чужди ВВС, а не плати същите пари на родното ВВС?

    2. Ако плаща «държавата охранител», то какво очаква в замяна, освен ние да бъдем (или да станем) част от тази държава? Защото всички тук сме големи хора, и знаем, че безплатно е само сиренето в мишеловката.

 

  1. Кои именно «натовски държави» се имат предвид като охранители?

    1. САЩ? От 12000-15000 км?

    2. Белгия, Англия, Полша от 1000-2500 км?

    3. Гърция?

    4. Турция? Топло?

Дайте да не си говорим глупости. «Натовска» в нашия случай е равно само на «турска». Турската армия е, или по-скоро беше единсвтената боеспособна армия на НАТО. Още повече, в Европа. Да не говорим, че е най-голяма на континента, или на тези 2 континента (Европа-Азия).

Ясно е, че небето ни се готви за предаване на Турция. Също както е ясно, че преди това са направени «незаконни» закони за възможността на продаване на земята ни на турски граждани и фирми.

Ясно е, че се готви за предаване в близките месеци, или максимум година-две, не само небето ни, но и цели области и райони от територията на страната.

Ясно е, че и Ердоган, и Давутоглу, и от други посолства в София оказват постоянен и системен натиск на Бойко Борисов за съдействие в предаването на България, и той няма нито сили, нито смелост, нито знание, нито желание, нито възможност да им се противопостави.

Ясно е, че се готви България за Турция. Подробно за това има изложено в материалите:

Това, което не е ясно, е давате ли си изобщо сметка за начина, по който ще се върне Турция на Балканите? Вие обезумели, или умопомрачени сте, че не знаете за геноцида, с който са дошли, и са го упражнявали със столетия над народа ни? Знаете ли, че само за 450 години в йеничерския корпус са взети над 30 млн деца-християни?

Ако за вас това са сложни и далечни неща, не виждате ли, не знаете ли, как Турция се «завръща» в момента в северна Сирия, която също смята за свое законно наследство? Не виждате ли, и не знаете ли, как в момента в Турция тече вътрешна гражданска война, при която с танкове, артилерия, и тежка бронетехника се смилат цели квартали в кюрдските градове и села? Именно по същата причина: «Турция се завръща», стратегически дълбоко», така, както само те си знаят?

Давате ли си сметка за всичко това?

Давате ли си сметка, че ако по някаква случайност някой от тези 122 национални предатели се измъкне след време жив от гнева на народа български, то за завръщащите се стратегически дълбоки шефове на Нео-османия вие не само няма да имате никаква ценност (каквото и да ви обещават сега), но даже и ще бъдете неудобни и опасни свидетели? Знаете ли, какво прави турската държавна машина с такива ненужни и неудобни свидетели? Да, същото, което са направили с Лазар Коен, първият предател, открил им пътя за царствения Търновград преди почти 600 години, и същото, каквото правят с ненужните и неудобните «опозиционери» в Турция днес, сега, всеки ден. Правят ги да ги няма!

Давате ли си сметка, крайно неуважаеми, вас питам!

_____

Автор: Пламен Пасков





 

_____

Още от Пламен Пасков в Евроком