София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Рени Анастасова: Жена ще е следващият премиер, но не до края

„Политическата криза у нас се запазва“

7 годиниОбщество 87 Боряна Райчева

България все още не върви в правилната посока. И тази година ще имаме природни катаклизми и сериозни бедствия, заяви в предаването „Делници“ Рени Анастасова, автор и водещ на предаването „Психологически портрет“ по телевизия „Евроком“. Тя припомни и миналите трагични събития у нас като посочи, че влаковата катастрофа в Хитрино е причинена до някаква степен умишклено.

„Донякъде трагедията в Хитрино е причинена умишлено, но до края на годината ще се разбере истината какво се е случило и защо точно тогава е станала влаковата катастрофа“, каза още Анастасова.

Според нея през октомври ще има разместване и България ще започне леко да се стабилизира финансово, ще има и парични постъпления.

„Новата година започва със скандали в политически аспект. Двамата президенти не успяха да се разберат с чест и доблест. Какъвто и да е бил сегашният президент трябва да призаем, че чуха много за България извън България. Има много информация, която сегашният президент е направил. Трябваше като сериозни и твърди мъже да си подадат ръка в името на България. Това не беше мъжко, нито отговорно към държавата ни. Президентът трябва да бъде лицето на България“, категорична е Анастасова като допълва, че полическата криза у нас ще се запази още време.

„Жена ще е новият премиер, но не до края. Отново ще има предсрочни парламентарни избори и ще е така докато не разберем, че ние трябва да събудим и променим нещо в избора си, в държавата си“, каза още Рени Анастасова.

В глабален мащаб водещата на „Психологически портрет“ посочи, че руснаците имат пръст за избирането на Тръмп.

„Има тиха световна война. Целият свят е изострен и се случват неща, които се крият от много важни държави като Китай и Япония. Ватика ще излезе със сензационни разкрития. Кризите в глобален мащаб ще продължат и ще се изострят , като ще станат по-тежки и сериозни и ще зачестят. В различни държави по едно и също време“, добави още Анастасова.

Тя подчерта, че тази година е на Слънцето и Петела. Душата е на приливи и отливи.

„Слънцето може да промени, но ако ние позволим промяната, тогава Слънцето ще вникне в нас и с нашите помисли ще имаме широк поглед върху дейностите си“, допълни Рени Анастасова.