София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

50-годишен мъж е намерен убит в дома си

Главата му била напъхана в найлонова торбичка

6 годиниКрими 1 Боряна Райчева

Поредно жестоко убийство, извършено по неясни за момента мотиви, се е случило в село Бутан, област Враца, съобщава сайта „24 часа“.
Тялото на 50-годишния Едуард Тодоров е намерено безжизнено в дома му снощи в 18:30 часа от негов приятел, решил да го посети. Последният разказва, че често се виждали със жертвата на по чашка и тъй като в този ден това не се случило, той решил да провери какво става. Свидетелят бил шокиран, когато видял безжизненото  тялото на приятеля си на пода с рана на темето и глава напъхана в найлонова торбичка.
Полицията във Враца потвърждава за случая. Оттам уточняват, че все още не е приключила аутопсията и че повече подробности ще могат да съобщават едва след това.
Не  е съобщена и версията, по която се работи. Жителите на селото разказват, че убитият е злоупотребявал с алкохола, живеел е сам и не е работел.