София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

БЪЛГАРИН Е НАМЕРЕН МЪРТЪВ ДО БРЕМЕННАТА СИ ПРИЯТЕЛКА В ЛОНДОН

ПРЕДПОЛАГА СЕ, ЧЕ ПРИЧИНАТА ЗА ИНЦИДЕНТА Е КАВГА

8 годиниОбщество 5 Боряна Райчева

Трагедия с наши сънародници се е разиграла в британската столица. Жена в напреднала бременност се бори за живота си, след като е намерена полу-мъртва до трупа на приятеля си в апартамент в лондонския квартал Тотнъм, това съобщи Daily mail. “Скотланд Ярд“ започна разследване за убийството, предаде агенция Фокус.

По непотвърдена информация жената, която е в шестия месец от бременността си, се намира в критично състояние в местна болница, с прерязано гърло, а мъжът е починал от няколко прободни рани. Една от предполагаемите причини за тежката развръзка е кавга. Вчера сутринта собственикът на апартамента е разбил вратата, тъй като известно време не е имал вест от двойката. Все още не са установени самоличността на мъжът и жената. Тепърва предстои да се направи аутопсия на българина. Според познат на двойката, цитиран от вестника двамата често са се карали, а мъжът е споделял, че иска да напусне Великобритания. Квартирата на двамата ни сънародници се намира над най-известния фен клуб на „Спърс“ в Лондон.