Гледай
на живо

Анджелина дава децата на Брат Пит

През лятото звездата снима „Господарката на злото“2

Анджелина дава децата на Брат Пит Актрисата Анджелина Джоли е длъжна да даде повече достъп на Брад Пит до децата. Съдът в Лос Анджелис... thumbnail text

Актрисата Анджелина Джоли е длъжна да даде повече достъп на Брад Пит до децата. Съдът в Лос Анджелис постави условие на 43-годишната холивудска звезда да предостави на Пит телефонните номера на всяко едно дете, за да може той да е в по-чест контакт с тях, без знаменитата майка да следи разговорите им.

Джоли държи попечителството над децата, но ще трябва да позволи на своя съпруг и колега да ги вижда редовно, докато тя снима продължението на "Господарката на злото" това лято във Великобритания. Другото условие на съда е Анджелина да има право да се обажда само веднъж на ден, когато децата са с баща си. По време на срещите обаче на мястото трябва да присъства психолог.
Според съда отсъствието на баща им ще бъде нездравословно за наследниците на известната двойка.

В съдебните документи е отблязано, че ако Анджелина Джоли не спази новите условия, рискува да загуби първоначално определеното пълно попечителство над децата.

Припомняме, че екранните Мисис и Мистър Смит възпитават общо шест деца, като три от тях са биологични, а другите три осиновени.

Следващото изслушване на звездната двойка в развод ще бъде на 13 август.