София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Бареков: Тези отрепки, които влязоха в парламента с моя портрет, излъгаха избирателите

Евродепутатът се зарече да пребие всеки, който му поиска подкуп

7 годиниПолитика 3 Боряна Райчева

Николай Бареков се зарече да пребори корупцията с новия си политически проект. Той заяви в предаването „Делници“ на телевизия „Евроком“, че никога в живота си не е давал подкуп, а ако някой чиновник му поиска, ще го пребие.

Евродепутатът каза, че въпреки „геноцида“, който е упражнил спрямо него Бойко Борисов, все още са останали структури на бившата му партия „България без цензура“, които ще го последват.

Според него през последните 10 години България се е управлявала зверски лошо. Не може Тюдорите в Англия за 100 години да създадат държава, а Бойко Борисов за 8 години да я разруши, коментира Бареков и посочи, че не може Борисов еднолично да управлява.

Както бяха излъгани моите избиратели, гласувайки за тези отрепки в парламента, така бяха излъгани и избирателите на ГЕРБ, каза евродепутатът.

ГЕРБ заедно с патриотите казват, че границата е сигурна и се охранява добре, а всъщност турските терористи си минават като през разграден двор, каза още той.

Евродепутатът се обяви още за мандатност в политиката.

Тези хора, които влязоха с моя портрет в парламента и го целуваха, после отидоха да се поклонят на портрета на Бойко Борисов и го целуваха него, коментира Бареков и добави, че е за мажоритарни избори и възможност избирателите да отзовават депутатите.

В България много се краде, каза още евродепутатът.