Гледай
на живо

БДЖ пусна билети за дните около 22-и септември

Компанията има готовност и за допълнителни вагони

БДЖ пусна билети за дните около 22-и септември БДЖ пусна билети за 22-и септември. Около дена на официалния празник ще има няколко почивни дни. Бил... thumbnail text

БДЖ пусна билети за 22-и септември. Около дена на официалния празник ще има няколко почивни дни. Билети могат да бъдат купени за всички бързи влакове.

Обичайният срок за предварителната продажба на билети и седящи места за тези влакове е 5 дни, но националният железопътен превозвач удължава този срок, в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди.

Предварителната продажба и резервации за седящи места стартира днес и ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната до 24-и септември.

За почивните дни се предвижда осигуряването на допълнителни вагони за влаковете, пътуващи по основните направления в страната.

За определени влакове билети могат да бъдат закупени и онлайн. Разплащането се осъществява по електронен път с най-масово разпространените кредитни и дебитни карти. Билетът се получава на електронната поща на регистрирания клиент, след което се разпечатва на хартиен носител.

Билет може да купите и през своя таблет или смартфон. След покупката той също се разпечатва.