София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Битките за върха в Испания пряко по MAX Sport 2през уикенда

Феновете могат да гледат цели 7 двубоя от испанската Ла Лига.

5 годиниСпортни 19 Боряна Райчева

В първия уикенд за новата година MAX Sport 2 ще предложи на феновете цели 7 двубоя от испанската Ла Лига.

Съботният футболен маратон ще бъде открит в 14:00 часа със сблъсъка между Валядолид и борещия се за своето оцеляване Райо Валекано. По-късно през деня от 17:15 часа петият във временното класиране състав на Алавес ще се опита да продължи отличното си представяне от 2018 г. и срещу Валенсия. Съботният ден в Ла Лига по MAX Sport 2 ще затворят отборите на Уеска и Бетис, които започват двубоя си в 21:45 часа. Домакините имат нужда от задължителни три точки, тъй като са твърдо на дъното в класирането, докато гостите също ще гонят успеха, който ще ги задържи в Топ 6 на класирането.

Неделният ден на XVIII кръг ще предложи на феновете четири интригуващи двубоя, които отново ще са в ефира по MAX Sport 2. Програмата се открива в 13:00 часа с мача Ейбар – Виляреал, a oт 17:15 часа е време за голямото дерби между третия във временното класиране Севиля и втория – Атлетико Мадрид. Неделният ден от Ла Лига ще завърши с двубоите на двата гранда Барселона и Реал Мадрид. „Кралския клуб“ е домакин от 19:30 часа на Реал Сосиедад и ще гони първи успех за 2019 г. след ремито 2:2 срещу Виляреал в отложения мач, който се игра в четвъртък вечер. Каталунците, които са лидери във временното класиране, гостуват в 21:45 часа в мадридското предградие Хетафе за мача си срещу едноименния отбор.