София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Бойко Борисов: Може да сме се износили, но ще се борим

„Трябва да обясняваме, да говорим и да работим.“

7 годиниПолитика 2 Боряна Райчева

На среща с жители на 23-и, 24-и и 25-и многомандатен избирателен район (МИР) председателят на ГЕРБ Бойко Борисов представи приоритетите, заложени в предизборната програма на ГЕРБ. 
 
За новопредставената програма Борисов изтъкна, че няма нито една цифра, която да е празно обещание, защото всичко е изчислено на база на икономическия растеж, постигнат в последните две години. 
„Приоритетите са формирани на база на събраните повече приходи в бюджета, по-рационалното им харчене и увеличеното на БВП“, допълни още лидерът на ГЕРБ.
 
Борисов не изключва факта, че от партията му може да са се износили малко, и да са омръзнали на гражданите, също допуска факта, че може да са сбъркали с комуникацията някъде, но подтикна депутатите си да се борят и да убеждават. 
 
„Трябва да обясняваме, да говорим и да работим. Светът е такъв, че всеки има право, всеки има претенции и ние трябва да отговорим с работа“ - заключи още той.