Гледай
на живо

Бойко Борисов за втори път ще става дядо

Дъщерята на премиера очаква второто си дете

Премиерът Бойко Борисов ще стане дядо за втори път тази есен. Щерката на Бойко Венета е бременна в четвърти месец от приятеля си Иван Анастасов, с когото живее на семейни начала от близо 10 години.

Дъщерята на премиера вече не крие наедрялото си коремче, докато разхожда първородния си син Бойко Втори из алеите на парка в Банкя. Според признанията на самата Венета, направени пред любопитните й комшии, терминът й е за средата на септември, пише "Уикенд".

Предварителните прегледи на видеозон са показали, че Венета отново ще дари приятеля си с мъжка рожба, като засега името на бъдещото бебе не е споделяно от майка му.

Съседите на премиера обаче предполагат, че новороденото ще носи името на другия си дядо – бащата на Иван Анастасов. Венета роди първото си дете на 31 януари 2016 г. в „Майчин дом“, като за израждането на Бойко Втори помогна каката на премиера д-р Красимира Иванова.

Преди няколко месеца – на 1 ноември 2017 г. и по-голямата сестра на Борисов стана баба, след като синът й Димитър и снаха й Теодора се сдобиха с близначета, кръстени Борис и Красимир. Министър-председателят ще бъде кръстник на своите племенници.