София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Брат и Анджелина се разбраха за развода

Споразумяха се за попечителството над децата

6 годиниЛюбопитно 2 Боряна Райчева

Брад Пит и Анджелина Джоли финализираха споразумението по развода си. Двойката обяви за раздялата си през септември 2016 г. и след продължителна съдебна битка, те се съгласиха да споделят попечителството на шестте си деца и се съгласиха и с други условия за развода си, съобщават световните агенции.

"Условията на развода са съгласувани, те се финализират от двата правни екипа, но ще бъдат подадени в рамките на седмици, което е пълна промяна от състоянието на нещата, когато приключи бракът им, особено като се имат предвид исканията на Анджелина Джоли. Сега обаче те са в доста добри отношения" - каза човек от обкръжението им пред в. "Сън".

"И двамата решиха, че е от решаващо значение за децата да имат добри отношения. Ключовото нещо е, че те се съгласяват да споделят попечителството, като Брад има достъп и работи с Анджелина за въпроси, свързани с работата и пътуването им ", казва още източникът.

Междувременно, преди това се чуха слухове, че Брад ходи на терапия всяка седмица след горчивия си раздяла с Анджелина.

Вътрешният човек споделя: "Той ходи на терапия всяка седмица и е най-вече заинтересован да се научи и да се оправи като човек и баща“.