Гледай
на живо

БСП готвят протест за 1-ви май

Питат колко са стрували аплодисментите за Борисов

БСП готвят протест за 1-ви май От Българската социалистическа партия обявиха, че ще посрещнат Деня на труда 1- с национален протест... thumbnail text
От Българската социалистическа партия обявиха, че ще посрещнат Деня на труда 1- с национален протест.
 
Според Георги Свиленки от БСП  управляващите са показали пълната си неспособност да се справят с ръководството  на държавата и затова Столетницата отправи към тях апел.
 
От левицата акцентираха и върху днешното задържане от страна на полицията и ГДБОП на служители от ДАИ -Благоевград, уличени в корупция.
 
Свиленски, повдигна и темата за недопускането на хората с увреждания в сградата на  парламента. В тази връзка от БСП поискаха оставката на заместник-председателя на Народното събрание от ГЕРБ Емил Христов, който преди дни се извини публично за този гаф.
 
В рамките на пресконференцията беше засегнат и скандалът, случил се по време на българското домакинство на Европейската младежка конференция.
 
Социалистите изчетоха и критичното мнение на президента на Европейския младежки форум Луис Салварадо, според когото тази конференция е разрушила работата на поколения наред и е показала пълно пренебрежение изобщо към младите хора. От лявата партия провокираха и противниците си от ГЕРБ питайки ги иронично колко са стрували аплодисментите, дадени от европейската младеж на премиера Борисов.