София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

БЪЛГАРО-РУСКА ТЕЛЕВИЗИЯ В РОДНИЯ ЕФИР ОТ 1 МАРТ

КАНАЛЪТ ЩЕ БЪДЕ РАЗВЛЕКАТЕЛНО-ПОЗНАВАТЕЛЕН

8 годиниРазвлечение 165 Боряна Райчева

Хоризонт Медия АД с радост представя на българските зрители новия телевизионен канал HMTV, който ще бъде пуснат точно на 1 март.
HMTV ще бъде първият в България денонощен развлекателно-познавателен филмов канал, който се излъчва на български и руски език във формат HD. Той е замислен и се създава от международен българско-руски екип от професионалисти в областта на телевизията.
HMTV ще представя нови филми и съвременна класика от игралното и неигралното кино, създадени от водещи руски и световни кинематографи. Каналът е насочен към най-широката аудитория: всеки телевизионен зрител, независимо от възрастта, пола и вкусовите си пристрастия, ще намери там любими програми.
Според авторската концепция, HMTV е телевизионен канал за семейно гледане.
Зрителите ще имат възможността да се наслаждават на много и различни филми и сериали от всички жанрове – мелодрами, комедии, исторически драми за доброто и лошото, любовта и омразата, предателството и интригите, заснети от известни режисьори. За любителите на загадките, тайните и сензационните разобличения са предвидени изключително вълнуващи криминални сериали и военни приключения.
Не са пропуснати и меломаните, които ще могат да се потопят в света на завладяващи музикални филми и филми-биографии, посветени на знаменитостите от света на музиката.
Телевизията има и официална регистрация в Съвета за електронни медии (СЕМ).
Много от това, което е планирал екипът на телевизионния канал за излъчване, българските зрители ще видят за първи път. Освен телевизионните премиери, ви очакват вълнуващи срещи с най-добрите произведения, истинската класика на игралното и неигралното кино от последните десетилетия, независимо от тяхната жанрова принадлежност, събрани в специална рубрика носеща името „Златна колекция“.
HMTV е кино от най-високо ниво с най-високо качествено ниво на телевизионна „картина“.
Заедно с внимателния избор на програми в жанрово-съдържателен план авторите са отделили специално внимание на техническото ниво при тяхното изпълнение – каналът включва програми в HD-формат, а в много случаи и във формат 3D.

Източник: cross.bg