Гледай
на живо

Цветан Цветанов: Имаме нужда от победа още на първи тур

Разликата между кандидатите на ГЕРБ и БСП е едва 3 на сто

Цветан Цветанов: Имаме нужда от победа още на първи тур Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви: Имаме нужда от победа още на първи тур, за да... thumbnail text
Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви: Имаме нужда от победа още на първи тур, за да не се харчат излишни пари и за втори. 
 
Той добави още, че "резултатите, които имаме за бъдещите президентски избори, могат да бъдат само мотивиращи за структурите ни. Ние имаме по-различни данни от тези, които излизат в публичното пространство", каза Цветанов.
Вчера от "Галъп" изнесоха данни, които показват, че втори тур все пак ще има, но разликата между кандидатите на ГЕРБ и БСП е едва 3 на сто.
 
Цветанов заговори и за различията с Реформаторския блок. „Днес ние не разчитаме на първоначалните 23, а само на 13 техни представители. Имаме проблем със събирането на 121 народни представители, за да имаме стабилен парламент”, конкретизира още той. Според него когато наближат избори „имаме доста неадекватно поведение от страна на нашите коалиционни партньори".