София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Цветанов : БСП с отчаяна акция

Неудобната истина е, че правителството постига успех след успех

5 годиниПолитика 4 Боряна Райчева

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов отговори на Корнелия Нинова по повод искането и земеделският и вътрешният министър "да си ходят". В основата на изказването и са излезлите резултати от лабораторията, която потвърди, че в Странджа няма чума. В Фейсбук Цветанов написа, че днешните изказвания на г-жа Нинова са поредна и отчаяна акция, породена от завистта и от посещението в България на председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер, който в присъствието на премиера Бойко Борисов заяви, че България категорично трябва да влезе незабавно в Шенген. В изказването си Цветанов допълни, че Неудобната истина за БСП и Корнелия Нинова е, че правителството постига успех след успех.

И още колеги от БСП, не бяха отдавна времената, когато вие управлявахте и всички граждани бяха жертва на вашата некомпетентност и неадекватност, заради които бяха спрени еврофондовете за България. За щастие, по волята на българските избиратели, кабинетът "Орешарски" си замина, а кметовете, които вие наричате "некадърни", останаха и заедно с кабинета на Бойко Борисов и с парламентарното мнозинство успешно реализират проекти с европейско финансиране.