Гледай
на живо

Цветанов: Познавам Петър Христов от деня, когато влязох в политиката

По случая с данъчния шеф се работи усилено, увери той

Цветанов: Познавам Петър Христов от деня, когато влязох в политиката "Предприети са всички мерки да бъдат задържани извършителите. Разкриването на едно такова тежко прес... thumbnail text

"Предприети са всички мерки да бъдат задържани извършителите. Разкриването на едно такова тежко престъпление не може да стане за един ден. Имало е сериозна подготовка, поне с месеци”, това каза пред Нова зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод убийството на данъчния шеф.

Припомняме, че 43-годишният Иво Стаменов, който бе прострелян в центъра на София, вчера почина. 

Цветанов посочи, че главният прокурор е уверил, че по случая се работи сериозно, но е необходимо още време.

По повод убийствотона Петър Христов, Цветан Цветанов коментира, че го е познавал от деня, когато е влязъл в политиката. „Той винаги е бил радетел на синята идея. След смъртта му от всички партии изказаха съболезнования, което говори много. Знам, че отдавна фирмите му са сериозно на пазара. Още преди да съм в политиката“, каза зам.-председателят на ГЕРБ.

Относно отпуснатите още 100 милиона лева на полицията, Цветан Цветанов коментира, че премиерът Борисов не го е направил заради оказан натиск, а за да се подобри средата на работа в системата.