Гледай
на живо

Да превърнеш колата си в подвижен фейсбук

Ексцентрици от 33 града могат да пишат върху автомобила на Илиян

Да превърнеш колата си в подвижен фейсбук Илиян е на 32 години от Ямбол, но живее в София. Учител по тенис и  студент по стопанско управл... thumbnail text
Илиян е на 32 години от Ямбол, но живее в София. Учител по тенис и  студент по стопанско управление в Техническия университет. За всички, които го познават или са го виждали поне веднъж из столичните улици с автомобила му обаче, е известен като „ония лудия с надрасканата кола“. 
 
Как и защо обаче решава да превърне колата си в подвижен фейсбук?
Илиян е от хората, които засядат като кост в гърлото на всеки пуритан. Момче, което никоя баба не би избрала на внучка си. Има татуировки, говори като футболен фен и е достатъчно подготвен за конфликтите, които при него са почти всекидневие. 
 
Въпреки непремерения си език и цялото бойно снаражение, с което разполага, героят ни все пак избира да излива агресията си и да помогне на другите да го направят по различен, нестандартен и мирен начин.
 
През следващите малко повече от 30 дни младият мъж се обръща към всички от Пазарджик до Ямбол, призовавайки ги да превърнат негативните емоции в творчество, пишейки върху колата му.