София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Дебат с Цецка Цачева поиска кандидатът за президент Камен Попов

Той иска да чуе вижданията и по проблема с бежанците

7 годиниПолитика 6 Боряна Райчева

Дебат с кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева поиска Камен Попов, също кандидат за „Дондуков“ 2. Това съобщи инициативният комитет, регистрирал двойката Камен Попов – Георги Неделчев за предстоящия вот.

"Бихме искали да чуем вижданията на г-жа Цачева относно държавната политиката по отношение на бежанците, охраната на националните граници, дееспособността на армията и полицията, престъпността - икономическа и битова, външната политика и въпросите свързани с реабилитирането на националния идеал, българите в чужбина и българското гражданство", е заявил Камен Попов на среща с инициативния комитет по повод регистрирането на двойката.

Той очаква да чуе и какви са вижданията на председателя на Народното събрание за референдума и евентуалните промени, които биха настъпили с приемането на предложенията в него.