Гледай
на живо

Добрев: Няма Нинова, няма магия

Соцлидерката има проблем с елита на партията

Добрев: Няма Нинова, няма магия "Нинова има проблем със стария елит на БСП. Ако Нинова я няма, изчезва магията и отново се връщаме в... thumbnail text

"Нинова има проблем със стария елит на БСП. Ако Нинова я няма, изчезва магията и отново се връщаме в онази капсулирана партия". Това каза заместникът ѝ в партията Кирил Добрев.

Той коментира и казуса с приватизацията на „Техноимпекс“ като каза, че соцлидерката е придобила дружеството по правилата, писани от Румен Гечев и Жан Виденов и сега Гечев не може да я критикува за това.

Според Добрев призивите на Красимир Янков всички, участвали в приватизацията да напуснат политиката, са направени в лично качество и никой в БСП не стои зад тях.

Самата Нинова пък посети Добрич, където заяви, че не завистта, а отчаянието ще свали Бойко Борисов. Така тя отговори на премиера, който каза по-рано, че го атакува, понеже му завижда.

Според лидерката на социалистите Борисов си е измил ръцете с депутатите, прехвърляйки им отговорността за мораториума върху новите лекарства.

„За да спаси себе си, за пореден път ги унизи и ги хвърли на народния гняв", каза Нинова.