София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Двойно убийство в село Горни Дъбник

Трагедия в плевенския край

6 годиниКрими 13 Боряна Райчева

В село Горни Дъбник, Плевенско, дъщеря и баща са открити тежко пострадали около 8:00 часа тази сутрин. На място се установява смъртта на бащата. Мъжът е 72-годишен, а жената е 35 годишна. Дъщеря на убития е транспортирана в болница, но не успява да се пребори за живота си. Жената е около 35 годишна.

Окръжната прокуратура в Плевен потвърди за тежкия инцидент. Сигналът е подаден от роднина на загиналите. Задържан по случая е 36-годишен мъж, който е познат на системата, не е осъждан, има 5 регистрации, съобщи главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов.

„Бяха извършени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия на територията на 3 областни дирекции - Стара Загора, Габрово и Плевен“, посочи Младен Маринов. „Мотивът не е с цел грабеж, вероятно е битов, въпрос на лични отношения“, коментира Маринов.