София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Един мъртъв и трима ранени при стрелба в нюйоркски клуб

Няма задържани по случая

8 годиниКрими 1 Боряна Райчева

Един човек загина и трима бяха ранени при стрелба по време на концерт на популярния рапър TI в Ню Йорк. Концертът е отменен веднага след инцидента.
Изстрели са прозвучали в концертната зала Irving Plaza в близост до Юниън Скуер в Манхатън. Според очевидци залата е била пълна в очакване на рапъра, който е закъснял 45 минути.
Внезапно на сцената се появява група от хора, които информират, че в залата е имало стрелба и има ранени. Последва паника в залата.
По информация на полицията в резултат на стрелбата двама души са сериозно ранени. По-късно единият мъж е починал в болницата. Друга жена е била простреляна в крака, а четвъртата жертва е отишла сама до болницата с леки наранявания, информира Асошиетед Прес.
Екипът на рапъра не е коментирал инцидента.
Няма арести.
По информация на CBS това не е първият случай на стрелба по време на концерт изпълнителя. През 2006 г. по време на шоуто на TI в Синсинати e убит личният асистент на звездата.