Гледай
на живо

ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕТО В ЮГОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ СЕ НОРМАЛИЗИРА

ЕКИПИ РАБОТЯТ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА АВАРИИТЕ

ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕТО В ЮГОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ СЕ НОРМАЛИЗИРА Ситуацията с електрозахранването в Югоизточна България е нормална. Екипите на електроразпределително... thumbnail text

Ситуацията с електрозахранването в Югоизточна България е нормална. Екипите на електроразпределителното дружество EVN България успяха да нормализират електрозахранването за населените места, които бяха засегнати от тежкия снеговалеж през последните дни.

Към 09:00 ч. тази сутрин само единични села или махали в труднодостъпни райони са имали смущения в електрозахранването, като се работи по тяхното окончателно възстановяване. Дружеството увери потребителите си, че остава в готовност за реакция, в случай на ново влошаване на метеорологичните условия.
Проблемите с електрозахранването продължават в област Враца. От събота насам без ток са 12 села в общините Мездра и Роман. Без електричество там са над 2 хил. души.
Вчера в Оряхово и Козлодуй заради вятъра прекъсна електроснабдяването. В някои населени места в тези общини все още авариите не са отстранени.
Проблемите с електроснабдяването в Североизточна България ще бъдат отстранени до края на деня, ако времето е добро и достъпът - осигурен, увериха от електроразпределителното дружество "Енерго-Про".