София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Фандъкова не се е срещала с Иванчева преди ареста й

Кметицата на „Младост“ е провела срещи със зам.-кметове

6 годиниОбщество 2 Боряна Райчева

Кметът на София Йорданка Фандъкова не се е срещала с кметицата на „Младост“ Десислава Иванчева преди ареста й. Иванчева е била в сградата на Столичнната община и се е видяла със заместник-кметове.

"Аз не съм имала нито планирана среща вчера с г-жа Иванчева, нито съм провеждала среща. Да, тя е била в Столична община по работа. Често се случва това. Миналата седмица или преди 10 дни имах среща с нея. Винаги сме се опитвали да помагаме, защото по отношение на процедурите тя не е много наясно, затова и хората от моя екип имат тази задача“, обясни Фандъкова.

Вчера кметицата на район „Младост“ се е срещнала  Евгени Крусев, зам.-кмет по транспорта. Те не са имали предварителна уговорка, но са обсъдили ремонти на улици. Имала е среща със зам.-кмета Стоянова.

„Това е сериозен казус, той е извън правомощията на Столична община. Да оставим компетентните органи да си свършат работата", заяви столичният кмет.