София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

ГЕРБ – Козлодуй откри предизборната си кампания

Подкрепа имаше и от ГЕРБ – Враца

7 годиниИЗБОРИ 2016 10 Боряна Райчева

„Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев е най-подготвената, най-можещата и безспорно най-достойната да заеме местата на президент и вицепрезидент на Република България”. Това заяви народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Петя Аврамова при откриването на предизборната кампания в Козлодуй. Тя бе категорична, че нито една партия не може да намери политически аргументи против Цачева и Манушев.

„Цецка Цачева е една много земна, интелигентна, ерудирана и силна дама. Тя е човек, който умее да отстоява аргументирано позициите си и в същото време да бъде балансьор в сложни ситуации. Опитът й е безценен – тя ръководи Българския парламент втори мандат и е уважавана от всички политически групи в народното събрание. Думата й има тежест и тя е една достойна и успяла жена”, допълни Петя Аврамова. Тя подчерта пред присъстващите, че Цецка Цачева и Пламен Манушев са уважавани и достойни хора, които могат да представят България по света.

Евродепутатът Владимир Уручев подчерта, че в съвместните заседания в Европейския парламент Цецка Цачева успява да наложи и да поддържа българската позиция.

На откриването на предизборната кампания своята подкрепа дадоха още кметът на община Козлодуй Маринела Николова, общинските ръководители на ГЕРБ – Враца и ГЕРБ –Козлодуй Малина Николова и Рашо Първанов, и общински съветници от ГЕРБ - Козлодуй.