София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ГЕРБ се събират на партийно заседание

Изибрат лидер на партията

6 годиниПолитика 2 Боряна Райчева

ГЕРБ се събират днес на Четвъртото редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание, което ще се проведе в столицата. На събитието ще присъстват 1200 делегати от цялата страна. Форумът ще бъде посетен и от над 150 гости от България и чужбина. Ще бъде избран  председател, заместник-председатели, Изпълнителна комисия и Контролна комисия на партията. Настоящият партиен лидер е единственият кандидат за председателското място. Промени може да има в състава на Изпълнителната и  Контролната комисия.

Предстоящото Четвърто редовно събрание на ПП ГЕРБ ще бъде запомнено с невиждана досега за политическо събитие мултимедия и 3D мапинг. Тази технология се радва на изключителна популярност по света и за първи път в нашата страна ще бъде специално изградена по време на мероприятието на ПП ГЕРБ. Събранието ще се проведе в първа изложбена зала на Интер Експо Център.