София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Hills of Rock 2017 избухва в Пловдив

Над 32 групи ще бъдат представени на фестивала

7 годиниРазвлечение 11 Боряна Райчева

Месец юли идва, а с него и времето за рок! Днес точно в 17 часа стартира най-чаканото рок събитие в Пловдив – фестивалът Hills of Rock 2017 ще ни представи 32 групи на три сцени. Първата група, която ще се качи на главната сцена, ще бъде KROSSFIRE. 20 минути по-късно започва програмата и на WORLD Stage. Хедлайн участията на големите Epica, Evanescence, Three Days Grace и Guano Apes стартират след 21:00 часа във всеки от дните.

Hills of Rock 2017 ще последва и практиката на редица международни фестивали, като още от първото си издание ще въведе безкешово разплащане, за да намали чакането на опашки на баровете и местата за хранене.

Освен стандартните билети, в продажба са вече и специални еднодневни билети с ВИП кетъринг, които ще включват възможност за вечеря в ресторанта на фестивала с меню от над 15 основни ястия и десерти.

Фестивалът HILLS OF ROCK ще се реализира ежегодно и е част от програмата на  Пловдив – Европейска столица на културата 2019.