София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР ПОКАЗВА „СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ“

ИЗЛОЖЕНИЯ „ТЕХНОМЕБЕЛ“ И „СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ“ СТАРТИРАТ ОТ ДНЕС

9 годиниТехнологии 4 Боряна Райчева

Изложения „Техномебел“ и „Светът на мебелите“ стартират от днес в сградата на Интер Експо център в София. На специализираните изложения се срещат всички професионалисти в областта на мебелното произовдство.
Това е едно от водещите бизнес събития за региона, което предлага запознанства със специалисти от страната и чужбина, часове професионални форуми, демонстрации и време за дискусии. Очаква се изложението да събере посетители, интересуващи се от този тип продукти .
От 2012 г. "Техномебел“ и „Светът на мебелите“ се провеждат  заедно, предоставяйки на бизнеса и крайния потребител възможността да видят всичко в индустрията, събрано на едно място – от машините и оборудването за производство на мебели, през материалите и аксесоарите, до готовия продукт.
Последното издание на изложенията събра посещения от 9600 души от България и 20 други страни. В тях взеха участие над 150 фирми, които представиха своите продукти и услуги пред широката аудитория.
Изложението беше открито от министъра на икономиката Божидар Лукарски.
Интер Експо център предлага и награди за своите посетители – ваучери на стойност 500 лв. за покупка на изложените продукти.
В следващите два дни – сряда и четвъртък, телевизия „Евроком“ ще излъчва на живо двете изложения от 15 до 18 часа.