Гледай
на живо

Изгоря заведение в къмпинг „Смокиня“ в Созопол

Няма подозрения пожарът да е умишлен

Изгоря заведение в къмпинг „Смокиня“ в Созопол Заведение и намиращото се в близост бунгало са изгорели при пожар в къмпинг „Смокиня“ в ... thumbnail text

Заведение и намиращото се в близост бунгало са изгорели при пожар в къмпинг „Смокиня“ в Созопол. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас.

Според полученото съобщение, днес, около 01.16 часа, в Районно управление – Созопол, дървено заведение се е запалило в района на къмпинг „Смокиня“. До момента собствениците не са установени.

Има двамата свидетели, които са били на мястото на инцидента, единият от които е ползвал дървеното бунгало в близост до заведението. 35-годишният мъж от с. Мрамор, обл. София спял по време на възникването на пожара, но е бил събуден и за това не е пострадал. От огъня са изпепелени заведението и намиращото се в близост бунгало.

Вследствие на инцидента няма пострадали хора и каравани. Предполагаемата причината за възникването на пожара е късо съединение във фритюрник. Няма подозрения пожарът да е умишлен. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Созопол.