София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Жени ГЕРБ на среща с генералния секретар на ЕНП

Жени ГЕРБ- София на двудневно работно посещение в Брюксел

7 годиниИзбори 2017 1 Боряна Райчева

Жени ГЕРБ-София се срещат в Брюксел с комисаря по образованието Наврачич и генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес по покана на евродепутата Мария Габриел.

Поканата за двудневното работно посещение на кварталните председатели на Жени ГЕРБ идва от зам.-председателя на групата на ЕНП в Европейския парламент и член на НИС Жени ГЕРБ Мария Габриел. Гостите ще имат интензивна програма, включваща дискусиии с водещи политически фигури от европейските институции.

На 28 февруари представителките на Жени ГЕРБ ще се срещнат в Централата на ЕНП с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес. По-късно групата ще проведе среща с комиса Тодор Наврачич, отвговарящ за въпросите, свързани с образованието, младежта, спорта и културата.

Предвидени са още срещи с членове на кабинета на комисар Тейсен, отговарящ за политиките по равенство между половете, ио със съветници на Европейския политически стратегически център към председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер.

По случай 1 март от Жени ГЕРБ са подготвили голяма мартеница, която да закачат в сградата на Парламента.