София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Как да подберем правилно холната си секция?

Съвършеният интериор е възможен само с подходящите мебели

5 годиниОбщество 8 Боряна Райчева

Какви мебели да си купим за дома? – Това е най-често задаваният въпрос, на който все още много хора не могат да си отговорят. И причината не е в това, че няма избор на пазара за мебели, а в това че той е прекалено голям и това обърква нас – обикновените потребители. Стремейки се да постигнем съвършен интериор в дома си, често дори трупаме прекалено много мебели на едно място, а това в никакъв случай не е препоръчително. Първо защото стесняваме свободното пространство така ограничаваме движенията си из помещението. А и имаме ли изобщо нужда от толкова много мебели на едно място?

Трябва да си купим само онези мебели, които са ни наистина необходими. Които знаем, че ще използваме със сигурност и за които имаме наличното място. Например, няма как да пропуснем да си вземем секции за хол, тъй като без тях, всекидневната ни няма да има визията, която желаем. Няма и да е достатъчно функционална, тъй като не само, че за телевизора място ще липсва, ами и за всяка една друга вещ, която искаме да поставим на видно за нас място и да й се радваме ден след ден. Като например рамките със семейни снимки, които ни навяват скъпи спомени и карат нещо в душата ни да трепне!

Секциите за хол могат да бъдат с най-различен дизайн. От много разчупен, до съвсем класически и дори консервативен. За всеки вкус има по нещо на пазара за мебели, а в магазин Лени Стил предложенията са в изобилие и всяко едно от тях е страхотен начин да направите хола си модерен и комфортен.

В холната секция можем да поставим наистина много неща, а пространството е нея никога няма да ни стига. Всеки има ценни сервизи, които няма къде другаде да сложи, освен в секцията за хол, която така или иначе има, но дали е онази, за която винаги си е мечтал? Ами ако тя вече е с остарял дизайн и не класира към съвременните решения за обзавеждане? Ако наистина много ни се иска да я сменим, но все още не сме намерили такава, която да ни грабне вниманието и да го прикове за дълго към себе си…

В магазин Лени Стил, всичко което ще видите, ще Ви впечатли. От обзавеждането за хол, до това за спалня и детска, та дори и мебелите за коридор. Буквално, и то без никакви усилия, ще можете да промените облика на Вашия дом само с няколко клика на мишката, като това дори няма да Ви и струва много. Ще успеете да спестите солидна сума пари, която иначе ще трябва да прежалите, особено ако не сте заложили на правилния магазин за мебели. Лени Стил е Вашето решение!

Цветът на холната секция е също важен елемент, за който трябва да помислим, преди да купим каквото и да е. Съобразете се с обзавеждането в другите стаи в дома Ви и се постарайте да спазвате преобладаващите в жилището Ви нюанси. Ако например преди време сте купили в пастелната гама, е добре и холната Ви секция да бъде в същата. Ако обаче сте заложили на класическата комбинация от черно и бяло и не искате да експериментирате излишно, си купете мебели за хол със същите цветове. В Лени Стил ще можете да намерите всичко това и то на много добра цена!

В магазин Лени Стил можете да намерите висококачествени предложения за холни секции, които са изработени от ПДЧ и което е много устойчиво във времето. За разлика от използваните материали за изработка на мебели в миналото, този материал е много по-практичен и лесен за почистване. Също така той не се е и драска, а това е едно неговите най-големи предимства, заради които си струва да заложите именно на ПДЧ мебелите. В магазин Лени Стил има дълъг списък от подобни интериорни предложения, а разнообразието на дизайн ще Ви впечатли още на секундата. Ще успеете да намерите съвършената според вижданията Ви секция, която ще внесе уют и много комфорт в дома Ви. Ден след ден Вие ще се радвате на новопридобитата секция за хол, а употребата й ще Ви носи не само много положителни емоции, ами и повод за гордост. От собственото Ви решение и от това, че сте се доверили на специалистите от мебели Лени Стил!

Много зависи колко точно е голям холът Ви, купувайки нови мебели за него. Ако той е тесен и не дава възможности за поставянето вътре в него на много мебели и на по-голяма секция, се съобразете с това и заложете на по-скромните интериорни решения за всекидневна. Не се притеснявайте, че няма да ги намерите, защото не само че има много от тях, ами защото всяко едно е красиво по свой собствен начин. Дори и малките холни секции са невероятни, ако са изработени прецизно и ако имат изпипан дизайн. Цветовото съчетание е също водещо за това, когато погледнете към секцията си за хол, да изпитвате само положителни емоции, които да Ви карат да желаете да прекарвате все повече и повече време във всекидневната. Обикновено, използваме хола си за релаксация и за място, в което да пием сутрин кафето си. Там ние намираме и уединение вечер, когато сме се нахранили и когато сме на прага на силите си. Когато искаме да се порадваме на близките си, или да си поканим гости, които да настаним в най-красивата от цялото жилище стая – всекидневната. А каква би била тя, ако в нея няма холна секция и то супер модерна!

Секцията може да бъде съставена от шкафове и витрини. Това по колко от всеки един елемент ще има, зависи напълно от нас и потребностите ни. Ако не желаем вещите ни да са видими, то е добре да заложим на секции с повече шкафове и по-малко витрини. Така ще постигнем и по-изчистена визия, без присъствието на излишна бъркотия, която да дразни окото ни, поглеждайки към отрупаните с ненужни неща етажерки, или пък витрина. Понякога простото е най-красиво, като това важи и с пълна сила за холната секция и нейния дизайн. Вижте магазин за мебели Лени Стил и нека домът Ви се превърне в едно наистина чудесно и магнетично място. От най-големите неща, до най-дребния детайл – всичко това е важно, за да притежавате уютен и красив хол. Мебели Лени Стил ще извървят пътя до интериорната хармония заедно с Вас и ще Ви подкрепят във вземането на важните за дома решения!

https://mebelilenistyle.com/%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%B8