София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

КОЙ СТРАХУВА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ?

НИКОЛАЙ ХАДЖИГЕНОВ: ТЕЗИ ЗАПЛАХИ СА В РАМКИТЕ НА НОРМАЛНОТО

8 годиниОбщество 4 Боряна Райчева

Днес в предаването „Резонанс“ на телевизия "Евроком" адвокат Николай Хаджигенов коментира заплахите, които бяха отправени към депутата от БСП Делян Пеевски и министър-председателя Бойко Борисов.

Припомняме, че стана ясно, че се готви покушение срещу Пеевски, а в петък от прокуратурата са докладвали на МВР, че са се сдобили с информация за подготвен опит за убийство срещу него. От днес депутатът от лявата партия се движи с охрана от НСО, въпреки първоначалния му отказ. По-рано днес се появи още една заплаха за убийство, но този път насочена към Бойко Борисов.

„Това, което се случва в държавата, е цирк за идиоти. Тези заплахи са в рамките на нормалното. Ако някой е искал да убива Пеевски, до сега да го е убил.“ Това заяви адвокат Хаджигенов в предаването на Васко Мавриков.

Той обясни театъра, който се разиграва в момента в държавата, по следния начин: „Този цирк отклонява вниманието на обществото от важни проблеми – проблемите КТБ, европейския доклад, проблемите в прокуратурата. Надявам се народът да проумее, че властта не спира да ни мисли за идиоти. Бихме могли да впечатлим Брюксел и целия свят, когато върнем законността и прилагането на закона по най-правилния начин спрямо всички. Така ще впечатлим и себе си.“