София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Кольо Парамов: Не може да има пенсии по 80 евро

Една трета от хората живеят под линията на бедност

8 годиниИЗБОРИ 2016 5 Боряна Райчева

Ние обявихме нашите кандидатури за президент и вицепрезидент още на 26 април и оттогава насам сме обиколили България от Резово до Дуранкулак и от Кюстендил до Петрич. Това заяви в предаването „Делници“ на „Евроком“ кандидатът за вицепрезидент в тандем с Жорж Ганчев Кольо Парамов.

Много злоба и гняв има у българите, много бедност има и това тихо недоволство може да изненада неприятно управляващите. Една трета от хората в България живеят под линията на бедността и това недоволство ще избие в друга крайност, коментира кандидатът.

Ние сме си поставили няколко цели. Първо, да кажем ясно и аргументирано какво е състоянието на държавата. Не може да се говори само политически и с лозунги, каза Кольо Парамов.

Според него в управлението на държавата са допуснати множество грешки, които са довели до сегашната лоша ситуация. Не може само да вдигаме лозунги, а в същото време да имаме пенсии по 80-90 евро, коментира кандидатът за вицепрезидент.

Ние предлагаме да се промени подходът към съдебната система, добави той, както и закон за гражданска конфискация. Парамов и Жорж Ганчев искат детайлна проверка на всички, които са партийно обвързани. Олигарсите директно използват силата на парите, за да управляват, заключи Парамов.