София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Майката на един от убитите смята, че Росен Ангелов е набеден

Според жената той е изкупителна жертва

6 годиниКрими 1 Боряна Райчева

Майката на убития 18-годишен Боби Иванов от Нови Искър – Стефка смята, заподозреният Росен Ангелов е просто изкупителна жертва. Това заявява жената пред сайта „24 часа“. 
Тя не може да си обясни защо обвиненият за жестокото престъпление би убил първо Кети далече от дома й, а след това би се върнал, за да отнеме живота на останалите при положение, че никой не го видял.
Стефка твърди и че от полицията й отказват каквато и да било информация, свързана с разследването, като подробности тя научава от медиите. Тя не знае и кога от МВР ще освободят тялото на сина й, за да може да го погребе.
Недоумение у нея буди и фактът, че през времето ,през което Росен Ангелов е бил обявен за издирване, той се е разхождал спокойно по улиците, пиел е кафе с приятели и сякаш дори не се е старал да се крие. Жената вижда в това абсолютно бездействие от страна на органите на реда.