София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Марешки: Няма да допусна хомосексуалисти да ми казват къде да ходя

Грозни сцени в Народното събрание

7 годиниПолитика 6 Боряна Райчева

Няма да допусна откровен хомосексуалист да ми задава въпроси имам ли право да бъда някъде и не само аз, а всеки един нормален български гражданин. Това заяви в Народното събрание лидерът на „Воля“ Веселин Марешки по повод на публикации, в които се казва, че той няма място в българската делегация при папата.

Марешки отново се обяви за деклариране на зависимости, включително от хомосексуален характер, както и от употреба на алкохол и наркотици.

И днес в парламента има мнозинство на БКП, каза още Марешки и коментира, че в парламента са бледите копия на истинските комунисти, които са изградили България.

От своя страна Антон Кутев от БСП посочи, че в парламентарната група на ГЕРБ има 18 души, които са членували в БКП, а комунисти са били и премиерът Борисов и министърката на правосъдието Цецка Цачева.

След разправиите парламентарната група на БСП напусна пленарната зала.