София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Мерилин Менсън се възстановява след инцидент на сцената

Декор е паднал върху певеца, който изпаднал в безсъзнание

7 годиниЛюбопитно 2 Боряна Райчева

Менсън се възстановява вкъщи след сценичен инцидент, при който е бил смазан от декор, каза говорителят му на BBC. Декорът, който представлявал два големи пистолета, свързани с метално скеле, паднал по време на концерт на певеца в Hammerstein Ballroom в Ню Йорк.

Очевидецът Антъни Бискарди заяви пред BBC, че Менсън лежал на сцената в продължение на 15 минути, преди да бъде закаран в болница на носилка. Докато Менсън изпълнявал песента “Sweet Dreams”, се опитал да се покатери върху въпросния декор, който от тежестта, се сгромолясал върху него.

Във видео клиповете от инцидента, публикувани онлайн, се вижда как сценичния екип и членове на групата повдигат декора от певеца, но той не се изправя, тъй като е бил в безсъзнание.

В изявление публицистът на звездата каза: "Мерилин Менсън е принуден да анулира 9 концерта от предстоящото си турне в САЩ. В събота вечерта легендарният изпълнител пострада от контузия на сцената в края на концерта му в Hammerstein Ballroom в Ню Йорк, което доведе до прекъсване на шоуто. Той е бил лекуван в местна болница и тепърва ще се възстановява в дома си в Лос Анджелис”.