София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Миков: Дясното правителство бърка в джоба на гражданите

„Трябва да обясняваме на хората постоянно, че цените на стоки или такси се вдигат“

8 годиниПолитика 3 Боряна Райчева

Дясното правителство на ГЕРБ иска да бърка все по-дълбоко в джобовете на гражданите, защото финансовите средства не достигат. Трябва да се обясни на хората, защо билетчето в София е 1.60 и защо цената на водата се увеличва. Това заяви лидерът на БСП Лява България Михаил Миков по време на 13-та конференция на софийската организация на партията.

Въпросът за цената на билетчето за градски транспорт в столицата повдигна и заместник председателят на Столичния общински съвет Милка Христова.

Христова съобщи, че от понеделник ще се обсъжда концесията за отдаване спирките за градски транспорт в столицата.

Лидерът на БСП-София Калоян Паргов заяви, че най-важната задача в момента е предсрочното прекратяване на мандата на управляващата партия ГЕРБ.

В цялата държава има хора, които не са доволни от начина, по който живеят. Време в ляво действие, управляващите не могат да ни управляват по старому. Това заяви бившият депутат Антон Кутев.

Според Кутев в страната ни е дошло време за промяна, която трябва да дойде от обществото.