София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Министър Радев награди служители на СДВР

Той благодари за ежедневните им усилия за опазване на сигурността

6 годиниОбщество 8 Боряна Райчева

Вътрешният министър и главният секретар на МВР наградиха отличилите се през изминалата година служители на СДВР във връзка с предстоящия празник на МВР.

„Колкото повече се запознавам с отговорностите ви, толкова повече разбирам колко важна  и напрегната е вашата работа“, отбеляза пред служителите на СДВР вътрешният министър. Той им благодари сърдечно за усилията, които полагат ежедневно в опазването на обществения ред на столицата и на сигурността на гражданите.

Министър Радев, заедно с главния секретар на МВР, се срещна със състава на СДВР, ден преди празника на МВР, за да награди отличилите се през изминалата година и да им засвидетелства внимание за неуморния труд.

„Гордея се, че съм служил с вас“, заяви главен комисар Младен Маринов. „Във всички битки, които сме водили заедно сме доказали, че нямаме "задна". Колкото и клиширано да звучи, да си полицай, да си служител на МВР днес, е призвание“, допълни още главният секретар на МВР с пожеланието да пазят себе си и честта на пагона.

„Бъдете уверени и удовлетворени от работата си“, пожела на колегите си и заместник-директорът на СДВР Антон Златанов.

На официална церемония в сградата на Столичната дирекция на вътрешните работи вътрешният министър, главният секретар на МВР и заместник-директорът на СДВР наградиха отличилите се през изминалата година служители на дирекцията във връзка с предстоящия празник на МВР.