София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Млада французойка намерена мъртва в Ловеч

Пристигнала е в града на 1 ноември

5 годиниКрими 3 Боряна Райчева

23-годишна французойка е намерена тази сутрин мъртва в Ловеч. Това потвърди говорителят на Окръжната прокуратура в Ловеч Кирил Петров.


През нощта срещу 2 ноември е била в заведение с приятелите си, откъдето си тръгнали след полунощ. Извършен е оглед на местопроизшествието, провеждат се разпити. В ход е и проверка за наличие на записи от камери за видеонаблюдение.


От прокуратурата не уточняват кога е намерено тялото. Сигналът е подаден от охранител от областната администрация, в засечка на сградата на която е открита 23-годишната жена. Аутопсия ще установи кога и как е настъпила смъртта и дали има следи от насилие. Работи се по всички възможни версии - самоубийство и убийство.


Разследването се води под ръководството на прокурор от Окръжна прокуратура-Ловеч, в районното управление на полицията в Ловеч е образувано досъдебно производство.