София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Направете хотела си едно уютно и комфортно място и се радвайте на повече гости

Тънкостите в хотелското обзавеждане

5 годиниОбщество 1 Боряна Райчева

Всеки бизнес си има своите тънкости. Ако в търговията е важно да предложим максимално ниска цена, за да привлечем повече купувачи, то в хотелиерския бизнес, например, е от значение какви условия има в средството за настаняване. Обзавеждането по стаите е едно от най-важните неща, които определят колко посетители ще имаме годишно. Ако те са мебелирани модерно, а интериорът създава уют за гостите, няма за какво да се безпокоим. Много е вероятно хотелът ни да стане все по-посещавано място, радващо се на висок рейтинг и стотици доволни клиенти. Факт е, че когато отидем някъде на почивка, не прекарваме времето си само в хотелската стая, но когато се приберем в нея, ни се иска да ни очакват редица удобства, които да ни предразполагат да си починем добре в края на деня. И когато намерим този хотел, който не само че предлага ниски цени, ами и много добри условия, той става любим за нас и винаги когато решим да отидем до дадено място, избираме отново него и то без капка съмнение!

Обзаведете всички видове стаи, налични в мястото за настаняване, което стопанисвате подобаващо и предложете на своите гости най-доброто в интериорен план. Намерете онова хотелско обзавеждане, което не само да създаде приятна за окото визия, ами и което да има високо качество, необходимо за пълния комфорт на нашите гости. Важно е и да знаете, че много зависи от който вид е точно базата Ви. Някои хотели спадат към категорията „бутикови“, което означава, че повечето стаи се различават една от друга. В тях има различен интериор, но стиловата линия е една и съща. В случай, че искате да направите средството си за настаняване именно такова, знайте че имате големи възможности пред себе си, особено когато става въпрос за хотелско обзавеждане и постигане на перфектни резултати в това отношение. Препоръчаме Ви да погледнете какво има в магазин Лени Стил и да се възползвате максимално от предложенията в него. Там ще откриете всякакви видове мебели за хотелски стаи, също както и модерни допълнения към тях. В зависимост от вида на стаята (единична, двойна, студио, или апартамент), ще имате и шанса да вземете най-доброто решение, избирайки мебели Лени Стил и дългия списък от интериорни предложения, налични там!

Всяка хотелска стая трябва да създава добро впечатление и то още на влизане в нея. Когато гостите ни пристъпят прага на помещение, в което ще спят един, или няколко дни, е задължително те да останат приятно изненадани от това, на което са попаднали. Ако категоризацията на хотела Ви е например четири звезди, се постарайте тя да отговаря на условията в базата, също както и тези в самите стаи. Разочарованието от това да платим една не малка цена за нощувки, имайки предвид лошите условия, е наистина много голямо, а ако искате да се радвате на постоянни клиенти, това не бива да се случва и то в никое положение. Задължително е да предложите това, което гостите Ви очакват и то не само имайки предвид обявените от Вас цени за нощувка. Задължително условие е да проявите и любезно отношение, също както и желание за подкрепа във всяка една ситуация: информация за транспорт, забележителности в района, също както и препоръка за добри заведения в града. Всичко това прави добро впечатление на гостите ни, а следващия път е много вероятно те да изберат отново нас и нашия хотел. Не забравяйте и за модерните мебели по стаите, които ще определят престоя на всеки един гост. Постарайте се те да са с най-високо качество, с атрактивна визия и също така да са и удобни. Ако дори само един от тези елементи липсва, не очаквайте кой знае какви резултати. Не можете да се надявате и на висок рейтинг спрямо конкурентите си, особено ако сме пренебрегнали визията на стаите в хотела си. Разберете – това е първото нещо, което гостите ни ще забележат и последното, което ще остави впечатление у тях. И когато дойде ред да изкажат мнение относно хотела ни, ще започнат с това какво е било обзавеждането, колко просторни са били стаите и какво отношение са получили по време на престоя си. Вижте мебели Лени Стил и направете хотелиерския си бизнес наистина успешен!

Много хотелиери са на мнение, че е добре да се прави ремонт на средството за настаняване на всеки няколко години. Това е необходимо, за да имаме повече гостите, а редовните ни клиенти да си останат такива. Обновяването на базата и то не много голям период от време е повече от задължително, като това включва и смяната на мебелите по стаите. Добре е постоянно да се опитваме да изненадваме клиентите си с подобни промени, а те със сигурност ще го оценят и следващи път ще направят резервация в хотела Ви с огромно желание, тръпнейки да видят интериорните промени…

Както вече споменахме и по-рано, хотелските стаи биват няколко вида: единични, двойни, студиа и апартаменти. Всяка една от тях трябва да бъде така обособена, че когато гостът се настани в нея, да се чувства комфортно и да няма нужда от нищо. Да намира уют и спокойствие, а бизнес пътуването, или семейната почивка да се превърнат за него в едно незабравимо преживяване, което да му навява приятни спомени дълго време занапред!

Мебели Лени Стил предлагат за Вашия хотелиерски бизнес оптимални интериорни решения, на които си струва да обърнете внимание. Не пропускайте шанса да постигнете наистина много високи резултати в интериорен план и се наредете на първите места в хотелиерския бранш. Ако сте на път да обновите обзавеждането по стаите, се опитайте да внесете някои промени и в други направления. Можете например да промените малко менюто в ресторанта, да го направите по-пълно и интересно. Или пък да добавите някоя допълнителна услуга като рум сервиз, която досега не е била налична, но пък гостите Ви са питали за нея. Има наистина много начини да направите хотелиерския си бизнес успешен, затова не губете време и просто посетете магазин за мебели Лени Стил и разгледайте подробно всяко едно интериорно предложение в него. Ще останете очаровани от това, което ще видите, а колкото до гостите на хотела Ви – те ще останат повече от доволни при вида на обновената база и грижата за техния комфорт!

https://mebelilenistyle.com/%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8