София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

NetON.bg – Вашите успехи са наша цел!

Как да използваме Интернет в полза на нашия бизнес

5 годиниТехнологии 1 Боряна Райчева

Ако в миналото единственият начин зар реклама е бил „от уста на уста“, то днес има редица други методи да популяризираме даден марка, продукт, или услуга. Можем да се възползваме от Интернет, който е необятен и който крие в себе си множество предимства, не само за да направим бизнеса си известен, ами и успешен при това. С навлизането на Онлайн пространството в живота ни, също както и на социалните мрежи, които посещават милиони хора по цял свят и то ежедневно, се сдобиваме и с възможността да кажем на определена група хора какво правим и какво можем да им предложим. Ако например имаме собствен бизнес, който искаме да направим възможно най-успешен, можем да използваме Интернет и социалните мрежи в наша полза. Facebook е най-популярната социална група, в която участват и присъстват хора от цял свят, което ни навява на мисълта, че и дейността, с която се занимаваме би могла да стане световноизвестна. Дори и сега да не Ви се вярва, дори и да гледате скептично на този начин за реклама и да смятате, че Facebook е просто място, в което предимно постваме снимки и други публикации, за да достигнат те до приятелите ни там, доста се лъжете и вървите в грешна насока. Като хора, занимаващи се с бизнес, който в същото време да бъде и развит, е добре да извлечете максимум дивиденти от Facebook във Ваша ползва и да не забравяте, че с негова помощ, можете да постигнете много добри резултати в насока Вашата популярност в Инетрнет. Тук е нужно и да изберете подходяща маркетингова компания, която да направи Вашата реклама по възможно най-добрия начин, така че да се радвате на високи успехи и добра печалба. Останете с нас, а междувременно посетете Neton.bg – специалистите в добрата реклама!

Facebook потребителите възлизат на над 1,4 милиарда и това си е сериозна цифра. Сега си представете, че Вашия бизнес достига до всички тях, или поне до половината. Или до само една десета… При правилно селектиране на целевата аудитория при този вид реклама, е най-важно тя да бъде насочена към правилните хора, също както и градове. Не е нужно рекламата да обхваща ненужно голям брой потребители, които навярно не се интересуват от това, което правите, или предлагате. Това зависи от маркетолога, който сте избрали, за да Ви помогне да популяризирате бизнеса си и да му се доверите на 100%.

Има най-различни маркетонгови цели, които можете да изберете. Основно те са 11 и са както следва: трафик, осведоменост за бранд, инсталация на приложение, преглеждане на видеоклип, съобщения, посещения на даден магазин, достигане и др. Най-важното, обаче, от всичко е изборът на аудитория. Към каква възрастова група да бъде насочена Вашата реклама, в кой район от страната, или извън нея, пол и език. Това ще Ви даде начален тласък и ще даде основите на успешната Facebook реклама. Важно е да се знае, че ако не бъдат правилно селектирани различните критерии за избор на целева аудитория, резултатите могат и да не бъдат толкова добри, колкото на Вас би Ви се искало. Ако искате да привлечете повече посетители за Вашия уеб сайт, е добре да се насочите към по-тясната аудитория, но ако желаете да популяризирате бранда си, се насочете към по-широката такава. Всичко това, разбира се, трябва да бъде направено от опитен маркетолог, който знае от какво има нужда Вашия бизнес. Който ще проведе правилно Facebook кампанията и ще допринесе за добрите резултати. Ще направи така, че да бъдете разпознаваеми и познати за повечето хора, които използват Facebook, а инвестицията, която сте сложили в този вид реклама, няма да остане неоправдана!

Има много тънкости при изготвянето на Facebook рекламата, които само професионалиста познава и знае как да борави с тях. Вие, като обикновени потребители и клиенти, няма как да сте наясно с всички тях, а и не е нужно. Необходимо е просто да знаете какво точно искате, какво очаквате от направената реклама и на каква печалба се надявате. Изхождайки от това и вървейки целеустремено ръка за ръка с маркетолога, добрите резултати няма как да закъснеят. Доверете се на Neton.bg и вижте какво има да Ви предложи екипът от професионалисти!

Визията когато правим Facebook реклама е много важен елемент, влияещ върху посетителите на социалната мрежа. След като вече сме приключили с аудиторията, графика и бюджета, е нужно да решим и как точно ще изглежда нашата реклама. Тук има различни варианти, някои от които биха паснали перфектно на вида бизнес, който имате, също както и на услугите/стоките, които искате да рекламирате. Основно те са следните: слайдшоу, единичен видеоклип, въртележка, единично изображение, колекция. След като бъде избран даден вариант, имате възможността и да визуализирате каква точно ще бъде и крайната визия. Ако тя Ви хареса, можете да завършите с подготовката на рекламата и да нанесете финалните „щрихи“. И да очаквате желаните резултати!

За да имаме бизнеса, за който винаги сме си мечтали и да се радваме на високи успехи, упражнявайки го, не е достатъчно просто да имаме креативно мислене и добри идеи. Нужно е малко повече… И разбира се това е подходящата реклама. Използвайки всички ресурси, които Интернет ни предоставя и боравейки умно с тях, няма пречки за това да бъдем винаги на върховите позиции и да се радваме на добра печалба. Ако се намирате в началото на Вашия бизнес, или вече имате дългогодишна история с него, и в двата случая е добре да приложите подходяща реклама, за да извлечете максимума от възможностите за популяризиране, които онлайн пространството ни предоставя. Доверете се на Neton.bg и докажете на себе си какво можете да постигнете. Отключете вратата към големите успехи и не позволявайте на конкуренцията да Ви смачка. Днес тя е много голяма и агресивна и ще са Ви нужни много усилия и търпение ако искате да се радвате на 100-процентов успех. Но той не е невъзможен, особено ако заложите на правилната и добре обмислена реклама. Дали тя ще е във Facebook, Google, или друга социална мрежа, няма значение, стига тя да работи и да възвърне вложената в нея инвестиция. Печалбата е основната цел на всеки предприемач, но за да я имате, е нужно и малко търпение. Екипът на Neoton.bg ще върви ръка за ръка с Вас по пътя към успеха – доверете се на екипа от професионалисти и нека Вашите идея станат тяхна основна цел!

 

https://neton.bg/