Гледай
на живо

НФСБ ПРЕДСТАВИ КАНДИДАТИТЕ СИ ЗА КМЕТОВЕ НА 15 ГРАДА

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ: СИЛВИЯ ТРЕНДАФИЛОВА ЩЕ ОТВЕЕ ФЪНДЪКОВА

НФСБ ПРЕДСТАВИ КАНДИДАТИТЕ СИ ЗА КМЕТОВЕ НА 15 ГРАДА Днес ръководството на НФСБ педстави кандидатите си за кметове на 15 града – областни центрове,... thumbnail text

Днес ръководството на НФСБ педстави кандидатите си за кметове на 15 града – областни центрове, сред които и кандидатите за София, Пловдив, Бургас, Варна.
Председателят на НФСБ и на парламентарната група на ПФ Валери Симеонов каза при представянето, че техните кандидати в по-голямата си част са бизнесмени и ще разчитат на експертност и патриотичен дух.
Битката за София ще бъде оспорвана с досегашния кмет Йорданка фъндъкова. НФСБ изправя срещу нея Силвия Трендафилова – журналист от телевизия „Скат“.
Патриотите тръгват на тези избори с намерението да спечелят максимален брой гласове по места. Сред издигнатите за кметове са имената на Славчо Атанасов – за Пловдив, за когото, както сам каза през 2011 г. са гласували 70 хил. човека. В Кюстендил НФСБ ще подкрепи досегашния кмет Петър Паунов, във Варна – Димитър Карбов – бивш депутат от „Атака“. Изборите на 25 октомври ще покажат доколко ще се оправдаят очакванията на лидера В.Симеонов и ще разшири ли фронта влиянието си в областните центрове