Гледай
на живо

Нощен клуб в Слънчев бряг посрещна Симеонов с „Оставка“

Симеонов пристигна на проверка в заведението

Нощен клуб в Слънчев бряг посрещна Симеонов с „Оставка“ Тази нощ вицепремиерът Валери Симеонов инспектира едно от най-популярните заведения в курорта &bdquo... thumbnail text

Тази нощ вицепремиерът Валери Симеонов инспектира едно от най-популярните заведения в курорта „Слънчев бряг“ - дискотеката "Бедрум". Симеонов пристигна на проверка в заведението заедно с полиция и данъчни. Посетителите на заведението не допуснаха Симеонов да влезе. Тълпата скандирала "Оставка".

Припомняме ви, че предната нощ Валери Симеонов затвори заведението „Оксижен”, а заради отказ да съдейства бе арестуван DJ Станчо. От МВР съобщиха, че при проверката са иззети три музикални озвучителни уредби от две увеселителни заведения в "Слънчев бряг".  

В проверката са участвали служители от МВР, НАП, Агенция „Митници“, Регионалната инспекция по околната среда, Агенцията по безопасност на храните и Инспекцията по труда.

Тази нощ "Слънчев бряг" се превърна в синоним на нормален и тих европейски курорт, съобщи в профила си във Facebook вицепремиерът Валери Симеонов.