София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Обучение "Практическо разработване на проектни идеи и работа с проектна документация“

Срок за заявления за участие: 05.09.2016

8 годиниОбразование 3 Боряна Райчева

От 14 до 16 септември 2016 г., Международен Алианц за Развитие организира Обучение "Практическо разработване на проектни идеи и работа с проектна документация“в рамките на проект “CooperActive” II, програма Erasmus+ на Европейската Комисия.
Обучението включва следните модули:
характеристики и елементи на проект;
проектен цикъл;
логическа рамка - ключов инструмент за подготовка и управление на успешен проект;
разработване на проект;
анализ;
планиране;
идентификация на риска; изпълнение, контрол и оценка на проекта;
попълване на формуляр за кандидатстване - специфика и изисквания.
Желаещите да вземат участие в обучението е необходимо да изпратят в срок до 31.08.2016 попълнен формуляр за кандидатстване на office@idanetwork.eu със заглавие на писмото "Практическо разработване на проектни идеи“
В края на обучението вие ще притежавате основни познания и умения необходими при изготвяне на проектно предложение; ще бъдете запознати с методологията на разработване, управление, мониторинг и оценка на проекти, с източниците на информация за финансиране на проекти.

Обучението ще се проведе в град София, хотел Адриа. Всички разходи свързани с настаняване, логистика и материали ще бъдат обезпечени от бюджета на проекта.

Срок за заявления за участие: 05.09.2016
Повече информация на: office@idanetwork.eu или 0887 584 054