София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Остава слънчево и горещо

Максималните температури утре ще са между 32 и 37 градуса

7 годиниОбщество 2 Боряна Райчева

Денят днес беше горещ. На повечето места в страната, максималните температури достигнаха между 31 и 36 градуса.

Топло беше и по Черноморието.

Тази нощ времето ще бъде ясно. Денят утре ще бъде слънчев, а около обяд и след обяд в низините и равнините ще бъде горещо.

Максималните температури ще са между 32 и 37 градуса. След пладне над западните райони и Рило-Родопската област ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност. На отделни места ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. В източна България ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток.

Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за месеца, и още ще се понижи.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 24 и 26 градуса. Температурата на морската вода между 22 и 24 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще е предимно слънчево. В следобедните часове ще има временни увеличения на облачността и на места краткотрайно ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 26 градуса, а на 2000 метра – около 20.