Гледай
на живо

Откриха най-високия хотел в света

Издига се на 356 метра над земята

Откриха най-високия хотел в света Ако си мислите, че да се гледа на нещата и хората от високо е непременно лошо, грешите. Архитекти в ... thumbnail text
Ако си мислите, че да се гледа на нещата и хората от високо е непременно лошо, грешите. Архитекти в Дубай са твърдо решени да Ви  убедят в обратното, създавайки хотел  висок цели 356 метра. Това превръща сградата с 76 етажа и 528 стаи в най-високия хотел в света.
 
Ако се чудите какво да подарите на любимия си човек за предстоящия Свети Валентин, гледката от ресторанта, намиращ се на последния етаж на колосалната постройка, е повече от добра идея, убедени са създателите й.
Хотелът изпреварва  с цели 65 сантиметра досегашния фаворит,намиращ се отново в Дубай, който е висок 355 метра и 35 сантиметра, според Книгата на рекордите на Гинес. 
 
Ако и това обаче ви се стори не достатъчно впечатляващо, Дубай ви предлага още по-голямо предизвикателство, откъм височини, най-високата сграда изобщо на планетата- Бурж халифа, извисяваща се на 828 метра над земята.