Гледай
на живо

Отвори врати Автомобилен салон София 2017

Множество звезди посетиха изложението

Най-големият и престижен 23-ти Автомобилен салон София 2017, започва днес в Интер Експо Център. Това е най-иновативния салон в 26-годишната история на българските изложения, съобщават организаторите.

На откриването днес са забелязани някои от най-известните лица в българския шоу бизнес, сред които Асен Блатечки, Снежана Макавеева, Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин, Любо Ганев, Ники Кънчев, Боби Ваклинов и други.

Александър Миланов, председател на УС на Асоциация на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България, подчертава, че събитието е на нивото на изложенията в Париж, Франкфурт, Женева, Детройт, Токио и др.

На изложението ще бъдат представени 65 изложители, които предлагат над 40 световни автомобилни марки и повече от 300 експоната. Само месец след автосалона във Франкфурт големите марки, представени в Европа, ще бъдат представени  на 14 000 кв.м. изложбена площ в 6-те зали на Интер Експо Център. Специално място на автосалона тази година има за мотоциклетите, както и за производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, лизингови компании, банки, застрахователи, съобщава Миланов.

Международният автомобилен салон София 2017 е достъпен за широка публика до 22-ри октомври.