София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Патриотичният фронт: Със сигурност ще управляваме страната

Депутатът от ВМРО Искрен Веселинов гостува в предаване „Делници”

7 годиниПолитика 1 Боряна Райчева

Българският народ търси алтернатива и патриотизмът е отговорът на това търсене. Това заяви депутатът Искрен Веселинов в студиото на предаване „Делници” по телевизия „Евроком”.
Политиката не е за ласкателство, а е носене на отговорност. Няма да бъдем толкова цинични към народа, както са ГЕРБ, следвайки своя интерес. Готови сме да търсим стабилност на база експертно правителство, коментира политикът от ВМРО.
Сега, след подаването на оставката на ГЕРБ, ще последва политическа агония и политически пазарлък. Ние обаче сме сигурни в едно. Така наречените системни партии се страхуват от нас. Патриотичният фронт със сигурност ще управлява страната, без значение дали сега или след официалните парламентарни избори, убеден е Искрен Веселинов.
Депутатът от Патриотите коментира още, че подкрепата от страна на ГЕРБ е била фалшива.
Не знам дали ГЕРБ са се доверили на някаква наивност, че ние бихме се отказали от което и да е от нашите искания, но това няма как да се случи, категоричен беше Веселинов.
Цялото интервю с депутата от Патриотичния фронт имате възможност да гледате онлайн в интернет страницата на телевизия „Евроком”.

http://eurocom.bg/shows/video/delnici/4104