София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

ПЕВИЦАТА ПРЕСЛАВА МОЖЕ БИ Е ЗАМЕСЕНА В УБИЙСТВО

ШОФЬОРЪТ Й Е ПРЕГАЗИЛ ЧОВЕК НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА

9 годиниКрими 8 Боряна Райчева

Шофьорът на фолк певицата Преслава – Иван Саравски, може би е прегазил с автомобила си човек на пешеходна пътека и е избягал от мястото на произшествието. Инцидентът става на 6 декември миналата година. Едва сега обаче излезе информация, по която може да се окаже, че звездата на „Пайнер мюзик“ може би е била в колата по време на пътното произшествие. Певицата е имала участие същата вечер в Пловдив. Иван Саравски е придружавал фолк дивата. В нощния клуб, където се е провело участието, мъжът е употребил алкохол и наркотици, след което в ранните часове на деня е седнал зад волана. В следствие на нетрезвото си състояние, шофьорът блъска 84-годишния Петко Петков.
ПР-ът на изпълнителката отрича познанство между Преслава и Саравски, както и проведено участие в Пловдив на същата дата. Плакат на заведение в града под тепетата обаче показва именно присъствие на изпълнителката във въпросната вечер.
В хода на разследването става ясно, че призналият се за виновен Борислав Тошев е баджанак на Саравски.
Възможна причина за размяната на виновниците също може да е именно намесата на името на Преслава и нейното участие в инцидента.