София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Починалият при скок от петия етаж на хотел се оказа лекарски син

Благоевградчанинът завършил журналистика в Софийския университет

8 годиниИнциденти 1 Боряна Райчева

24-годишният благоевградчанин Георги Георгиев - Гагата издъхна при опит да скочи в басейна от терасата на петия етаж на хотел „Зевс Резиденс“ в Несебър. По информация от полицейското управление в морския ни курорт инцидентът станал около 18,35 часа в неделя. Георги пристигнал два дни преди това с приятели на почивка в хотела, разположен между Равда и Несебър. Фаталния скок направил пред очите на единия от приятелите си, с когото деляли хотелската стая. Младежът е син на д-р Иванка Василева, началник-отдел „Противоепидемичен“ в Регионална здравна инспекция - Благоевград и Пламен Павлов, бивш военен, който работи като шофьор на ТИР в чуждестранна фирма.

Георги е бил знаменосец на Природо-математическата гимназия в Благоевград, а тази година се дипломирал в Софийския университет, специалност „Журналистика“. Изключително позитивен и отговорен, той се издигнал до мениджър в заведението за бързо хранене, в което започнал да работи още в първите си години като студент в София. Вчера все още не беше ясно кога тялото на младия мъж ще бъде освободено от катедра „Съдебна медицина“ при бургаската болница, където е откарано за аутопсия.