София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Посинено дете в детска градина

Баща му твърди, че е пребито

7 годиниКрими 2 Боряна Райчева

2-годишно момченце е със синини и следи от ухапвания по лицето, след като се прибира от детската градина "Пролет" в Панагюрище. Бащата на на малкия Кристиян твърди, че синът му е пребит и това не е инцидент.

Учителката Павлина Ерова категорично отрече да е удряла детето. Тя каза, че Кристиян си е играел с по-голямо момче, при което се е ударил в стол. За да не плаче, баткото го е цункал да му мине. Но така го е цункал, че е станало на смучки и на синини. Според майката на детето е абсурдно синините да са от удар в стол.

Родителите настояват да се сложат камери в градината и госпожата да си получи заслуженото. Директорът Анета Сапунджиева каза, че въпросът ще бъде проучен и ще бъде решено дали да бъдат наложени санкции на госпожата. В детската градина обаче побойници няма, заяви Сапунджиева.